Жіноча збірна України посіла друге місце у командному заліку. Соломія Винник (59 кг) стала чемпіонкою світу. Ірина Бондар здобула срібну нагороду (до 62 кг). Бронзові медалі вибороли Манола Скобельська (до 68 кг), Анастасія Алпєєва (до 76 кг), Лілія Маланчук (до 53 кг), Юлія Лесковець (до 65 кг) та Ірина Заболоцька (до 72 кг).

Срібні нагороди збірній України з греко-римської боротьби принесли Ірфан Мірзоєв (до 72 кг) і Михайло Вишневецький (до 130 кг).

Карате. Будапешт (Угорщина). Чемпіонат світу.

Анжеліка Терлюга здобула «бронзу» чемпіонату світу з карате у ваговій категорії до 55 кг. Проте одеситка мала здобути нагороду вищого ґатунку. Але сталося неймовірне.

У півфіналі Терлюга зійшлася з Івет Горановою з Болгарії. Поєдинок завершився перемогою Анжеліки — 14:11. Однак болгарка подала протест і поєдинок повернули на час 1:17 з рахунком 5:4 на користь Горанової. Причина — на табло не було відліку часу. У повторному з’ясуванні відносин виграла болгарка (6:4).

В Інстаграмі Терлюга звинуватила Міжнародну федерацію карате в тому, що у неї відібрали заслужену перемогу в півфіналі чемпіонату світу.

Після цього інциденту Анжеліка повідомила, більше не виступатиме на чемпіонатах світу.