«Динамо» — «Металіст 1925». 4:2. Голи: Волошин, 11, 22, Дмитренко, 30, Ванат, 34, Ременюк, 77, Дячук, 90.

«Динамо»: Нещерет, Тимчик, Дячук, Сирота, Дубінчак, Бражко, Волошин (Беніто, 90+1), Буяльський (Царенко, 61), Шапаренко (Андрієвський, 61), Кабаєв (Караваєв, 61), Ванат (Супряга, 82). Тренер — Олександр Шовковський.

«Металіст 1925»: Сидоренко, Капінус, Євген Ткачук, Червак, Фарина, Бичек, Габелок (Андрій Ткачук, 60), Мартинюк, Моура (Ременюк, 60), Сидоров (Борячук, 67), Дмитренко (Чирук, 76).

Тренер — Олег Голодюк.

Вилучено Бичека, 41 (друге попередження).

Рефері — Олександр Омельченко (Слов’янськ).

Київ. «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Команди у першому таймі продемонстрували результативність, відзначившись чотирма забитими м’ячами. Першим реалізовувати моменти почало «Динамо». Дублем відзначився Волошин.

Спочатку він після передачі на хід від Буяльського вискочив на воротаря і переграв його. Потім Шапаренко не пробив воротаря гостей Сидоренка, а Волошин підхопив м’яч і швиденько переправив його у ворота.

Варто сказати, харків’яни не знітилися і наполегливо шукали свої моменти, намагаючись гостро контратакувати. Під час одного з випадів «металістів» Габелок на дальній стійці знайшов подачею Дмитренка, котрий вислизнув з-під опіки динамівських оборонців і завершив справу влученням зблизька на випередження.

Щоправда, такий рахунок тримався кілька хвилин. Господарі подали кутовий зліва, і Ванат, високо вистрибнувши, ефектно влучив ударом головою.

Після перерви команди певний час грали без особливих загострень. Але гості, котрі перебували в меншості, охоче скористалися помилкою Нещерета, котрий необачно залишив ворота.

Моментом скористався Ременюк, надіславши м’яч у порожні ворота.

Після цього динамівцям довелося неабияк понервували, бо суперник помітно активізувався, відчувши, що може врятуватися.

Напружену ситуацію розрядив Дячук, який після передачі Супряги забив майже з лінії воріт. До речі, це перший гол оборонця за першу команду «Динамо».

Кияни набрали 28 очок і поступово наближаються до лідерів. Вони йдуть на п’ятому місці, але мають три зустрічі в запасі.