На своїй сторінці у Фейсбуці вона розмістила інформацію про нові можливості для вітчизняного бізнесу.

«З’явилася ще одна гарна можливість — навчання у Стенфорді, — йдеться в дописі. — CfE accelerator Українського Католицького Університету спільно зі Stanford Graduate School of Business запрошує 42 українських підприємців малого та середнього бізнесу взяти участь у навчальній програмі в одній із найкращих бізнес-шкіл світу».

Завдання програми: дати знання й інструменти для розвитку свого бізнесу на шляху до економічного відновлення та відбудови України. Покликання — стати мостом між українськими підприємцями та спільнотою Кремнієвої долини. Отримати шанс можуть підприємці, які прагнуть впроваджувати інновації, запускати нові продукти та послуги, залучати інвестиції, виходити на нові ринки чи мають інші ідеї зростання. Термін подачі заявок — до 30 грудня.

З умовами можна познайомитися на сайті: //ucucfe.com.ua /.../programs/stanford-ignite-ukraine//.

Олена Вінтоняк як голова підкомітету з питань регіонального та транскордонного співробітництва між Україною та країнами—членами ЄС Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України з Європейським Союзом ініціює чимало заходів на Івано-Франківщині та бере в них активну участь.

Приміром, під час круглого столу «Молодь. Дій», організованого рухом «ЗеМолодіжка Івано-Франківськ», обговорили ведення соцмереж та відповідальність за написане, негативні наслідки хайпових публікацій для суспільства, медіаграмотність, фейки, шляхи перевірки інформації тощо. Велика увага й дітям, зокрема із числа соціально вразливих категорій. Олена Вінтоняк та її команда відвідали кілька дитячих будинків та місць компактного проживання переселенців і вручили малечі подарунки.

«Кожна така зустріч надихає та наповнює енергією, а ще спонукає більше працювати задля майбутнього нашої країни, насамперед молоді та дітей. Щоб вони без остраху бралися за ініціативи та вірили в сильну Українську державу», — акцентує Олена Вінтоняк.

Івано-Франківська область.

Фото зі сторінки Олени Вінтоняк у Фейсбуці.