Загалом ворог завдав 5 ракетних та 113 авіаційних ударів, здійснив 135 обстрілів із РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інша цивільна інфраструктура.

Вночі російські терористи атакували Україну, застосувавши 23 БпЛА, з них Силами та засобами протиповітряної оборони було знищено 16. Авіаційних ударів російських окупантів зазнали: Виїмка, Кліщіївка, Нью-Йорк, Олександропіль, Авдіївка, Ласточкине, Новокалинове, Костянтинівка, Новомихайлівка, Парасковіївка, Старомайорське Донецької області, Новодарівка, Гуляйполе, Роботине Запорізької області, Крупиця, Кринки, Берислав Херсонської області. Під артилерійським вогнем російських загарбників опинилися понад 110 населених пунктів.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень уздовж державного кордону в бєлгородській області.

На Куп’янському напрямку наші захисники відбили 2 атаки ворога поблизу Синьківки та Табаївки Харківської області. На Лиманському — відбили 3 атаки біля Тернів та Веселого на Донеччині. На Бахмутському напрямку — 7 атак окупантів неподалік Богданівки, Іванівського, Андріївки та Кліщіївки Донецької області.

На Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи загарбникам значних втрат. 22 атаки ворога відбили в районі Авдіївки та ще 7 атак — біля Тоненького та Невельського.

На Мар’їнському напрямку українські воїни продовжують стримувати противника поблизу Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області, де відбили 35 атак. На Новопавлівському та Запорізькому — по одній атаці окупанта.

На Херсонському напрямку попри значні втрати ворог не полишає спроб вибити українські підрозділи із займаних позицій і двічі безуспішно штурмував наші позиції.

Водночас українські воїни продовжують активними діями завдавати окупантам втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж усієї лінії фронту.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Силами та засобами ППО України знищено 7 розвідувальних безпілотників.

Орієнтовні втрати ворога за добу: 1090 окупантів, 8 танків, 

27 бойових броньованих машин, 19 артилерійських систем, 1 засіб ППО, 30 БпЛА, 24 автомобілі та 4 одиниці спецтехніки.

Вірте у Збройні Сили України! Ми переможемо! Слава Україні!