Звісно, нині більшість потреб — для захисників. Нещодавно про ремонт автомобіля попросила мама одного з воїнів, який служить у батальйоні «Свобода».

Автівки на передовій дуже швидко виходять з ладу. Збори коштів на відновлення техніки оголошуються безперестанку і кожен з них потребує оперативного відгуку. Після отримання повідомлення від матері військовослужбовця було вирішено діяти невідкладно. Враховуючи стан понівеченого автомобіля, який постраждав під час виконання бойових завдань, було прийнято рішення придбати нову автівку і передати її у підрозділ.

«Нам вдалося досить швидко відреагувати на цей запит. Разом з головою Новоукраїнської РВА Олександром Дубченком передали бійцям з батальйону «Свобода» позашляховик Ford, як кажуть, з рук в руки, — розповів у коментарі «Голосу України» народний депутат з Кіровоградщини Ігор Мурдій. — Ці зустрічі завжди особливі, вони мотивують робити більше і більше. Від нас також залежить ситуація на фронті. І коли ми маємо можливість надати будь-яку допомогу, то робимо це неодмінно».

Автомобіль оснащений усім необхідним та перебуває у доброму стані —напередодні передачі техніку перевірили на станції техобслуговування. І, звісно, передавати просто автівку — не в традиціях жителів Кіровоградщини: її наповнили провізією.

Вл. інф.

На знімку: народний депутат Ігор Мурдій передав авто бійцеві.

Фото з особистого архіву народного депутата.