До участі долучилися партнери, підприємці. До об’єднання входять народні депутати України Геннадій Вацак, Лариса Білозір, Микола Кучер, а також парламентарії попередніх скликань Верховної Ради — Олександр Домбровський, Сергій Кудлаєнко. Майже всі вони були присутні у залі.

Після завершення марафону модератор Сергій Кудлаєнко повідомив, що програму мінімум вдалося виконати: зібрали понад 2,2 мільйона гривень. Їх використають на придбання дронів. Збір коштів продовжать надалі, аби ще більше допомогти тим, хто на фронті, адже Перемога здобувається не тільки на полі бою, а й у тилу.

Крім того, закупили сто ударних дронів FPV за раніше зібрані кошти. Їх одразу передали на фронт представникам військових частин. Вони були присутні під час благодійного марафону. Для отримання безпілотників чи сертифікатів на їх придбання на сцену піднімалися військові з уславленого підрозділу «Вовки Да Вінчі», штурмової бригади Національної гвардії «Червона калина», а також 41-ї окремої механізованої бригади, 95-ї десантно-штурмової бригади та 120-ї бригади Територіальної оборони, сформованої на Віннич-чині.

Це не перший благодійний марафон, організований ГО «Ми – вінничани». Керівник об’єднання Валерій Коровій зазначив, що їхня допомога військовим триватиме до Пе-ремоги. Після її настання достойно зустрінуть переможців і продовжать допомагати, але вже в іншому плані — адаптуватися до мирного життя.

Фото з відкритих джерел.