У Березівському психоневрологічному інтернаті, розташованому на території Барашівської громади, догляд та допомогу за станом здоров’я отримують понад 200 жінок різного віку. На базі закладу функціонує досить потужне підсобне господарство, але потреби інтернату, звісно, не обмежуються лише продуктами.

Арсеній Пушкаренко і Тетяна Циба вже не вперше підставляють плече підтримки цьому закладу, щоб допомогти йому забезпечити комфортні та гідні умови для підопічних. 

Цього разу парламентарії передали Березівському інтернату ходунки, одяг та медичні засоби. Таку гуманітарну допомогу вдалося організувати завдяки співпраці народних обранців із БФ «Думен» та Олександром Семенком.

Народні депутати також відвідали Ємільчинську лікарню, якій передали функціональні ліжка і приліжкові тумби, а також засоби гігієни та інші витратні матеріали. У цьому медичному закладі у 2022 році запрацював реабілітаційний центр, послугами якого активно користуються у тому числі й українські захисники, тож така допомога для лікарні є дуже актуальною.

Фото зі сторінки Тетяни Циби у Фейсбуці.