Вісім реконструйованих кортів та два спортивні майданчики презентували в Ужгороді. Вони разом з трибунами для вболівальників, місцями для тренерів та сучасними роздягальнями утворюють шикарну тренувальну базу просто неба. А разом зі спортивним комплексом «Юність» — це тепер цілісний надсучасний спортивний комплекс.

Провели капремонт тренувальної стіни, реконструювали старе приміщення тренерської, де розташовано три роздягальні з 14 душовими кабінками. Тут — приміщення для теоретичних занять з дітьми та суддівська кімната. Сьогодні в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі тренуються близько 700 дітей.

Відновлене спортивне містечко передається у власність дитячо-юнацької спортивної школи, повідомили в облдержадміністрації. Тож місцеві тренери самі складатимуть графіки занять і обіцяють викроювати час і для дорослих любителів позайматися спортом увечері.

— Місто допомогло з виділенням землі, необхідної для скверу та обслуговування бази, — розповів ужгородський міський голова Віктор Погорєлов. — До речі, ми вже дійшли згоди і щодо виділення в обласному центрі землі під будівництво льодового палацу.

«Робити такі речі спільно, за допомоги громади та небайдужих, зовсім нескладно, — наголосив голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида. — Відтепер ці спортивні майданчики можуть приймати навіть професіональні чемпіонати. Хочу наголосити: заняття для закарпатських дітей тут будуть безплатними!».

Ужгород.

На знімку: стрічку перерізають ужгородський міський голова Віктор Погорєлов (ліворуч) і голова ОДА Олександр Ледида.

Фото прес-служби ОДА.