У Вінниці на ярмарку вакансій безробітним запропонували 360 робочих місць, а охочим зайнятися малим і середнім бізнесом — нові ідеї для відкриття власної справи.
За словами начальника відділу статистики Вінницького обласного центру зайнятості Ігоря Пашка, в області зареєстровано 48,5 тисячі громадян, які шукають роботу. Понад половина з них — це сільські жителі, 34 відсотки — молодь. Загалом роботодавці краю і сусідніх областей пропонують через центри зайнятості 16 тисяч вакантних місць. Найзатребуванішими є трактористи, продавці, слюсарі-ремонтники, охоронники, водії, кухарі та електро- і газозварювальники.
— Особливість нинішнього ярмарку не тільки в тому, що тут можна особисто поспілкуватися з роботодавцями, які представляють 65 підприємств, організацій, установ, де є вакансії, — каже Ігор Пашко. — Для охочих відкрити свою справу підготовлено низку пропозицій, щодо надання послуг населенню, зокрема, у сільській місцевості, де найважче знайти роботу.
Також на ярмарку працювали консультаційні пункти для осіб з обмеженими фізичними можливостями. 
Фахівці центру зайнятості допомогли правильно написати резюме, розказали, як підготуватися до співбесіди з роботодавцем.
Вінницька область.