Статуетки «Подільська Вікторія» і грошові премії у розмірі десять тисяч гривень кожна міський голова Вінниці Володимир Гройсман вручив 21 травня кращим педагогам на щорічному загальноміському святі учнів і вчителів «Талант-2013», що відбулося у концертній залі «Райдуга».
За підсумками нинішнього навчального року переможцями учительського конкурсу «Подільська Вікторія» стали: Юрій Пасіхов (учитель інформатики, заступник директора фізико-математичної гімназії №17) за посібник «Навчальна програма «Інформатика» для 5—9 класів загальноосвітніх навчальних закладів з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу»; Петро Бойко (директор центру естетичного виховання «Барвінок») за посібник «Комплекс програм художньо-естетичного спрямування під назвою «Народно-сценічний танець в палітрі мистецтв» та творча група педагогів дошкільного навчального закладу №35 (керівник групи — Наталія Горобчук, завідуюча закладом) за навчально-методичний посібник «Допитливим малюкам. Авторські розробки для дошкільнят».
Нагороди вчителі отримували у присутності своїх вихованців, яких також відзначила міська влада. 31 учень шкіл міста Вінниці, які перемагали у Всеукраїнських предметних олімпіадах, отримали грошові премії по 300 гривень, 512 переможців міських та обласних олімпіад — по сто гривень. Стипендії міської влади (одразу за п’ять місяців) у сумі від 350 до 800 гривень вручено 332 учням та студентам вищих навчальних закладів міста. Загалом 2700 обдарованих дітей, які упродовж навчального року продемонстрували найкращі результати у навчанні і громадській роботі, отримали грамоти і грошові нагороди від міської влади.