Понад тисяча дітей з обмеженими можливостями з 33 інтернатних закладів Дніпропетровщини взяли участь в обласному фестивалі художньої самодіяльності «Повір у себе».

Цей фестиваль проводять щорічно з 1990 року. Останні три роки — у два тури: перший (відбірний) — з виїздом до інтернатних установ, другий тур (гала-концерт) — на базі Палацу культури «Металург» в обласному центрі. Цього року у восьми відбірних турах конкурсу було презентовано понад 170 творчих номерів.
«Цей традиційний для нашого регіону фестиваль став найяскравішим доказом величезного творчого потенціалу Дніпропетровщини, — зазначив голова ОДА Дмитро Колєсніков, вітаючи учасників гала-концерту. — Діти змогли показати всім, що навіть за обмежених можливостей творчі здібності людини можуть бути безмежними».
За підсумками І туру фестивалю переможцями визначено 16 колективів, які нагороджені дипломами та цінними подарунками. Володарями Гран-прі стали вихованці КНО «Криворізький спеціальний багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр № 1» Алла Іллясова й Іван Тихонов, які виконують бальний танець, пересуваючись на інвалідних візках, вражаючи глядачів майстерністю, величезною силою духу й прагненням до прекрасного.
Фото надано прес-службою ОДА.