Одна з крупних вітчизняних кондитерських корпорацій інвестувала 20 мільйонів гривень у створення цеху для упаковки сувенірної продукції та новорічних подарунків на кондитерській фабриці у Вінниці

Робочі місця отримали сімсот осіб. До кінця нинішнього року буде виготовлено сім мільйонів солодких подарункових наборів. Для їх зберігання обладнано складські приміщення загальною площею 12,7 тисячі квадратних метрів із річним вантажообігом 80 тисяч тонн продукції.
Середньомісячна зарплата на фабриці — шість тисяч гривень. У рамках інвестиційної угоди між корпорацією та міськрадою виділено 13,5 мільйона грн. на реконструкцію приміщення районної лікарні, ремонт і освітлення вулиці Гонти, заміну каналізації по вулиці Київській.
— Якщо ми хочемо, щоб наша продукція була європейської якості, то маємо створити відповідні умови для роботи і проживання наших працівників, — наголосив на відкритті нового цеху засновник корпорації Петро Порошенко. — Вкладаючи кошти у розвиток інфраструктури, ми тим самим демонструємо відповідальність перед людьми, стимулюємо їх до такого само відповідального ставлення до роботи.