Аварія на теплових мережах у центральній частині Вінниці 29 жовтня стала причиною припинення подачі тепла у житлові будинки, лікарню та загальноосвітню школу №3. Як пояснили у міськвиконкомі, у двох місцях зафіксовано порив теплотраси. А в мікрорайоні Вишенька цього ж дня частина будинків і дитячий садок №57 залишилися без гарячої води теж через аварію в мережі водопостачання.
Незважаючи на те, що до кінця дня працівникам підприємства «Вінницяміськтеплоенерго» вдалося ліквідувати аварійну ситуацію і відновити тепло- та водопостачання, керівники комунальних служб змушені були давати пояснення у міськвиконкомі.
— Якщо наслідки аварій у місті не ліквідують упродовж трьох годин, відповідальні за проведення робіт зобов’язані пояснити причину затримки міському голові, — каже начальник відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук. — Цього разу відновити подачу тепла і води вдалося лише наприкінці дня. Не тому, що ремонтники зволікали. Складні погодні умови завадили швидше впоратися з ліквідацією аварій.