Ще за півроку до завершення будівництва кондитерської фабрики у Вінниці відділ кадрів почав отримувати заяви від бажаючих трудитися на новому підприємстві. «Нині в нашій базі даних налічується вісім тисяч резюме від тих, хто виявив бажання працевлаштуватися, — каже керівник відділу кадрів Вінницької кондитерської фабрики Петро Скрипаченко. — 250 осіб уже отримали роботу. Загалом на підприємстві буде задіяно приблизно дві тисячі робітників та інженерно-технічних працівників».
Поки що працюють технологічні лінії першої черги підприємства, що днями стало до ладу. Восени планують запустити другу, а навесні 2013-го — третю виробничі лінії. Після виходу на проектну потужність щомісяця вироблятимуть понад десять тисяч тонн солодощів.
Під час зарахування у штат перевагу мають люди з вищою технічною освітою та досвідом роботи, уточнили у відділі кадрів. Середня зарплата — мало не найвища в регіоні — шість тисяч гривень на місяць. Крім того, працівникам обіцяють безкоштовне харчування, проїзні квитки та медичне страхування.
Вінниця.