Кримінальну справу за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів порушено Жмеринською міжрайонною прокуратурою Вінницької області. Підозрюваним у справі є фермер із села Кармалюкове цього району.
Із заявою до міліції звернувся журналіст одного з центральних телеканалів. Він повідомив, що під час зйомки матеріалу на оператора знімальної групи було вчинено напад. Приватний підприємець кинув у нього каністру з мастилом. Розбив камеру і завдав травм оператору. Потерпілого доправили в лікарню для проходження експертизи. У прес-службі прокуратури Вінницької області підтвердили факт інциденту.
— Коли представники знімальної групи звернулися до підприємця з проханням відповісти на їхні запитання, той у відповідь почав кидати в них важкими предметами, — йдеться в повідомленні прес-служби обласної прокуратури. — Внаслідок чого одному з телевізійників завдано легкі тілесні ушкодження, пошкоджено одяг та телекамеру. Міліція проводить дослідчу перевірку, повідомляє наш власкор Віктор СКРИПНИК.