На Одещині розслідують резонансний злочин. Один зі стражів порядку разом з братом керівника місцевого райсуду і двома друзями затіяли п’яну бійку. Як повідомив голова Ананьївської райдержадміністрації В’ячеслав Сербин, вони били місцевих жителів і стріляли у них.
Четверо забіяк приїхали відпочити і порибалити на Гольмовському ставку. Показали орендареві водойми якийсь документ і почали вимагати дозволу ловити рибу.
Одержавши відмову, дістали зброю. Один з учасників конфлікту приставив пістолета до грудей орендаря і погрожував його застрелити. Потім виникла бійка, і «рибалки» почали стріляти убік місцевих жителів, які прийшли для з’ясування відносин. «За словами орендаря ставка, ці ж люди кілька днів тому виловили вночі неводом 2,5 тонни риби, а також протягом тривалого часу незаконно брали гроші з людей за користування водоймою», — відзначив голова Ананьївської райадміністрації.
Потерпілі у бійці на березі Гольмовського ставка жителі села Перельоти Балтського району звернулися до міліції та прокуратури. Розслідування резонансного злочину взяла під контроль обласна влада.
Одеська область.