У Вінниці завершили перевдягати водіїв комунального транспорту у фірмовий одяг. Першими вийшли на роботу в обновках водії тролейбусів, потім трамвайники, за ними — ті, хто керує автобусами. Загалом п’ятсот водіїв підприємства «Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління» тепер працюють в однаковій формі.
— Поки що «обкатуємо» літній варіант одягу, — каже заступник начальника комунального підприємства «Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління» Микола Завірюха. — Це брюки, для жінок передбачено два варіанти — брюки та спідниця, сорочка, краватка з вишитим на ній гербом міста, блайзери для чоловіків і пілотки для жінок. Лички на погонах вказують клас водія: дві смужки — другий клас, три — перший. Уже виготовляємо і осінній варіант одягу. Він доповниться курткою, гольфом. У стадії завершення та затвердження знаходиться зимовий варіант, — додав співрозмовник.
Крім водіїв, у новеньку уніформу одягнуть і контролерів. Для кондукторів форму не передбачено.
Виготовляли обновки за індивідуальними розмірами кожного водія на вінницьких підприємствах. Вартість літнього комплекту одягу становить 300-400 гривень. Водії, з якими довелося спілкуватися, стверджують, що одяг зручний. Це ще й економія для сімейного бюджету. Думки пасажирів різні: одним байдуже, у що одягнений водій, інші підтримують нововведення.
Вінниця.