У Вінниці додaлося мільйонерів. Молоде подружжя (обом ще не виповнилося тридцяти), розрахувавшись у супермаркеті за покупки, придбало кілька лотерейних квитків, які продавали поруч за столиком. Парі запропонували взяти участь у новій акції «Відпочинок для мільйонерів». Вони саме готувалася до відпустки. Придбали п’ять квитків, кожен вартістю десять гривень. Один виявився щасливим: вони виграли п’ять мільйонів гривень! Факт виграшу такої суми підтвердив керівник представництва «Молодьспортлото» у Вінниці Дмитро Очеретнюк. За його словами, подружжя вже оформило документи.
На запитання, як саме молоде подружжя раділо успіху, Дмитро Очеретнюк відповів:
— Мабуть, я на їхньому місці радів би набагато більше. Вони ж були спокійні. Принаймні, не підстрибували від радості, не плескали в долоні. Словом, поводилися так, як належить людям зі статусом мільйонерів — солідно, впевнено.
Дмитро зауважив, що попередні щасливці, оформлюючи виграш, поводилися так само. За словами співрозмовника, у січні цього року мільйон гривень у лотерею виграв мешканець Калинівського району, а в 2011-му удача усміхнулася жителю Ямполя, котрий розбагатів на три мільйони гривень.
Вінницька область.