Десятирічний хлопчик із села Луги Чечельницького району на Вінниччині разом з братом вирішив повторити фокус, який напередодні бачив на сцені пересувного цирку, що гастролював у їхньому селі. Хлопчик помер від отриманих опіків. Учора провести дитину в останню путь прийшло майже все село.

У померлого залишився братик-близнюк. Удвох вони часто виступали на сільській сцені з концертами. Їх дуже любили в селі — за доброту, щирість, старання. Мати згадує, як, повернувшись з концерту циркачів, діти запитували, чи не бензин набирає в рот фокусник, коли випускає вогонь? Жінка категорично заперечила. Але хлопці вчинили по-своєму. Коли мама пішла на роботу, дістали з бензокосарки пальне і спробували повторити фокус. Один набирав у рот бензин і випускав його, а інший підпалював сірником...

Потерпілого з сильними опіками тіла і горла доставили до опікового центру Вінницької обласної клінічної лікарні імені Пирогова. Медики зробили операцію з пересадки шкіри. Стан хлопчика поліпшився, але ненадовго. Він помер у неділю, 29 липня. У братика також травми — у нього обпечена шкіра на руках.

Вінницька область.