Так заспокоює українців подільський поет і прозаїк, професор Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, член Спілки письменників Віталій Нечитайло. Минуло рівно десять років, як він видав свою збірку гумору та сатири «Золота карета» накладом усього сто примірників. На більше в професора грошей тоді забракло. Та читачі — і не тільки подоляни! — повсякчас просили її перевидати, від руки переписували гуморески, вивчали напам’ять, щоб читати зі сцени і на кухнях.

За ці 10 років твори Нечитайла не втратили актуальності. У доповненій книзі — нові гуморески, байки, мініатюри, притчі, епіграми, «недотоптанці»... Як і перше, друге видання знову допоміг явити читачеві Мирослав Мошак, власник видавництва «Медобори-2006».
«Золоту карету» можна носити не тільки «за халявою», а й у нагрудній кишені — формат дозволяє, а час потребує саме такої зброї від різних напастей. Твори ці повні сарказму, іронії, бо, як каже автор, в нас така країна і такі персони, що про них просто не можна не писати зі сміхом. «Але що смішне, те не страшне», — додає він, вважаючи, що українці переживуть і ці незгоди. 
Печерні суди обсідають Пілати, захланний чиновник не знає страми. 
Та годі на долю свою нарікати — зате в Україні немає чуми, 
нема динозаврів і армагеддонів — не все так погано у нашому домі. 
За правду і голову можуть відтяти, за зраду дарують посаду і чин. 
Та годі на долю свою нарікати — зате в Україні нема гільйотин, 
немає потопу, гоморри й содому, не все так погано у нашому домі.
«Золотою каретою» письменник відзначив свій 71-й день народження.