Дизайнерські зразки одягу для водіїв трамваїв, тролейбусів, автобусів і маршрутних таксі комунального підприємства «Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління» представлено міському голові Володимиру Гройсману. Презентація нової форми двох видів відбулася у тролейбусному депо.

Літній варіант — сорочки-теніски для жінок і чоловіків блакитного кольору з темно-синіми краватками, головні убори теж темно-синього кольору, для чоловіків — бейсболки, для жінок — пілотки. Осінній варіант — куртки (темного кольору) і світлі футболки. На одязі є нашивки з написами: «Вінницька мережа громадського транспорту».

— Водії мають бути вдягнені у спеціальну форму, яка була б зручна, виразна. Така є наша вимога до перевізників, — наголосив міський голова. — Нині на виконання цієї вимоги розроблено дизайн. Далі піде процес пошиття форми для всіх перевізників, у тому числі і маршрутних таксі. Це один з елементів культури на транспорті, крім того, вбрання навіть дисциплінує перевізника і, звичайно, вирізняє його в салоні транспортного засобу.

Одягнути перевізників у спеціальне вбрання планують до кінця нинішнього року, повідомили на підприємстві «Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління».

Вінниця.