У місті втілюють молодіжні ініціативи: «Якби ти цікавився історією Вінниці...», «Цінуй Вінницю», «Швидка юридична допомога» тощо. Для цього створили інкубатор соціальних проектів «Молоко» разом зі Спілкою молодіжних організацій Вінниччини. Уже випустили серію плакатів для школярів та студентів. Мета — зацікавити їх історією рідного краю. Також тепер кожен може звернутися по юридичну допомогу он-лайн. Спеціалісти консультують у соцмережі «ВКонтакте».
Команду «Молоко» формують люди, котрі діляться професійним досвідом із молоддю. Це своєрідний буфер між авторами ідей і дорослими інвесторами. Засновник Микола Чорнобай каже: «Такі заходи дають змогу мобілізувати молодь навколо питань культури, освіти, фізичного розвитку. Ми виділяємо не гранти, а надаємо кваліфіковану допомогу, підказуємо, як знайти фінансування, поширити інформацію тощо».
У майбутньому планують розвивати проекти з юридичної допомоги, влаштовувати спортивні та інтелектуальні змагання, а також продовжувати серію соціальних плакатів, які хочуть розклеювати у школах та вузах Вінниці. До ініціативи можуть долучитися всі охочі.