У неділю, 22 квітня, у Вінниці відновив роботу світломузичний лазерний фонтан. Нагадаємо, це диво з бризок води, світла і лазерних променів створили торік на річці Південний Буг за кошти концерну «Укрпромінвест» і благодійного Фонду Петра Порошенка.
П. Порошенко повідомив тисячам глядачів, які зібралися на набережній о 21-й, що вони стануть свідками нового лазерного шоу. За його словами, на фонтані встановили три нові лазерні системи. Кількість спецефектів збільшиться, програма урізноманітниться. Додатково вмонтують акустичні системи, щоб підсилити якість «картинки» на умовному екрані з води та світла.
Також організатори дійства запропонували вінничанам виступ літаючих барабанщиків. Учасники шоу в яскравих костюмах спершу били в барабани, запрошуючи присутніх до танцю, а потім піднялися в повітря і гупали вже звідти. Музикантів підняли за допомогою стріл будівельних кранів. П. Порошенко теж взяв участь у шоу. Йому запропонували зайняти місце у великій синій коробці для цукерок. Коли коробку знову відкрили, вона була порожньою. Порошенко опинився на іншому кінці набережної.
Як повідомили у прес-службі благодійного фонду, фонтан працюватиме щоденно з 14-ї до 22-ї години.
Вінниця.