Перехідний червоний прапор, почесний диплом та 243 тисячі гривень преміальних від Державної адміністрації залізничного транспорту України вручено колективу Жмеринської залізниці на Вінниччині. Так оцінено здобуте торік перше місце у галузевому змаганні.
Нагороду вручали у Жмеринці. Її отримав з рук представників керівництва Укрзалізниці та Південно-Західної залізниці начальник Жмеринської дирекції залізничних перевезень Анатолій Любінін. Відзначила залізничників і місцева влада. За внесок у соціально-економічний розвиток міста і району, забезпечення потреб населення у транспортних послугах, сумлінну працю та високий професіоналізм колектив і його керівник нагороджені почесними грамотами районних держадміністрації та ради.
Одним з очевидних здобутків, який вже оцінили пасажири, є ремонт приміщення жмеринського залізничного вокзалу. Будівельники разом з фахівцями доклали чимало зусиль, щоб зберегти зовнішній вигляд пам’ятки архітектури таким, яким він був під час введення в експлуатацію сто років тому, у 1912-му. Поки що завершено зовнішні роботи, всередині ремонт планують зробити до того часу, як уболівальники й туристи їхатимуть через Жмеринку на Євро-2012.
Як повідомили в адміністрації Жмеринської залізниці, на перемогу претендували 12 колективів.
Вінницька область.
Жмеринський залізничний вокзал капітально відремонтували вперше за сто років його існування.
Фото автора.