Не стало тренера Олімпійської чемпіонки.
На 48-му році життя зупинилося серце Дмитра Полякова, заслуженого діяча фізичної культури та спорту України, тренера Олімпійської чемпіонки Пекіна з легкоатлетичного багатоборства Наталії Добринської. Дмитро Поляков очолював федерацію легкої атлетики Вінниччини.
Його досягнення вразили всіх тим, що колишньому боксеру вдалося так успішно змінити амплуа. За півтора року до Олімпіади в Пекіні підготував чемпіонку з легкоатлетичного багатоборства — Наталію Добринську. Загалом під його керівництвом спортсменка чотири рази поліпшувала свої досягнення. Наталія виборювала срібні медалі на чемпіонатах світу та Європи. Недавно встановила новий світовий рекорд із зимового багатоборства у закритих приміщеннях, ставши чемпіонкою світу. Тренер і його вихованка жили надіями на перемогу на Олімпіаді-2012 у Лондоні...
Одружилися Наталія і Дмитро у 2008-му. За словами матері чемпіонки, вінницької журналістки Любові Добринської, донька була щасливою у шлюбі. Вони завжди були разом, як кажуть, жили єдиним життям, любили одне одного і справу, якою займалися.
Обласне відділення НОК Вінниччини, управління спортивних комітетів міської та обласної рад, друзі, знайомі щиро співчувають Наталії у зв’язку з непоправною втратою.