Напевно, громадськість незабаром все-таки дізнається, чи страждає Юлія Тимошенко на якісь захворювання, чи мистецьки їх симулює. Після тривалих переговорів медиків з пацієнткою консиліум лікарів, до складу якого ввійшли канадські та німецькі медики, все-таки почали огляд екс-прем’єр-міністра, яка відбуває строк у Качанівській колонії. Про це напередодні повідомила заступник міністра охорони здоров’я Раїса Моїсеєнко.
За словами Р. Моїсеєнко, з самого початку Тимошенко не хотіла, щоб її оглядали українські лікарі, а просила допустити тільки іноземних медиків, що суперечило українському законодавству.
Як повідомили в прес-службі Генпрокуратури, 14 лютого в Качанівській виправній колонії німецькі та канадські лікарі в присутності українських фахівців протягом більш як п’яти годин проводили діагностичне обстеження Ю. Тимошенко. Обстеження тривало й учора. Після завершення огляду екс-прем’єр буде ознайомлена зі змістом медичного висновку німецьких лікарів, який міститиметься в конверті, що й підтвердить незалежність роботи міжнародної медичної групи. Вчора лікарі з Німеччини завершили обстеження Юлії Тимошенко й відбули з України. Висновок огляду вони залишили в запечатаному конверті.
 
Харків.