Півроку знадобилося двом підприємцям із села Терешки Барського району на Вінниччині, щоб у занедбаному приміщенні старої котельні створити сучасну пекарню.
Будівля без вікон і дверей справляла гнітюче враження. Всередині уже виросло декілька дерев, які своїми верхівками визирали через дірявий дах. Ніхто з місцевих не сподівався, що тут можна налагодити виробництво. Однак сміливці не лише відремонтували будівлю, а й встановили сучасне технологічне обладнання для випікання хліба і хлібобулочних виробів. Воно вирізняється параметрами енергоощадності. Нове підприємство назвали ТОВ «Хлібна країна». Роботу організували у дві зміни. Під час кожної з них випікають п’ять тисяч буханців хліба, батонів, булочок, здобу.\
За інформацією голови Барської районної ради Ольги Помилуйко, власники пекарні планують підвищити її продуктивність. З цією метою кількість працюючих збільшиться до п’ятдесяти осіб. «За терешківським хлібом я вже бачила черги у райцентрі, — каже О. Помилуйко. — І це за умови, що хліб і хлібобулочні вироби у нас продають навіть з інших областей держави».
Вінницька область.