Майже двісті тисяч гривень зібрали у Вінниці під час благодійної акції «З любов’ю до Вас». Виручені кошти передали на лікування онкохворих дітей, яких в області понад вісімдесят. У благодійному вечорі, який відбувся в залі обласного музично-драматичного театру, взяли участь керівники області й міста, підприємств та організацій, депутати міської та обласної рад.
«Приємно бачити в залі так багато людей з чуйними серцями, — зазначив у своєму виступі народний депутат України Григорій Калетнік. — На щиру подяку заслуговує кожен, хто робить добру справу для хворих діток. 
З аукціону виручено 10 тисяч гривень. Ще 30 тисяч доброчинних внесків зібрали в залі. Від продажу квитків отримали 36,6 тисячі гривень. 70 тисяч гривень зібрали прихожани храмів області. Одноденний заробіток перерахували працівники обласної дитячої лікарні. Зробили благодійні внески працівники обласної і міської рад, деякі підприємства та організації області. Головний лікар обласної дитячої лікарні, депутат облради Тетяна Антонець запевнила присутніх, що всі кошти використають за призначенням.
Таку благодійну акцію у Вінниці проводять третій рік поспіль, і щоразу більшу суму збирають для лікування хворих дітей. Започаткувала добру справу місцевий дизайнер і меценат Оксана Родченко.