Людмила Синиця з райцентру Томашпіль та Зоряна Чорна з міста-курорту Хмільник представлятимуть Вінниччину на заключному етапі всеукраїнського фестивалю «Колискова пісня» 2 червня у Києві. Так вирішило журі обласного конкурсу, що відбувся у рамках згаданого фестивалю.
Людмила Синиця «заколисала» суддів піснею «Ой ходить сон коло вікон», а Зоряна Чорна — «Вечірньою піснею». Обидві учасниці довели, що знають багато колискових пісень. Як зазначив один із суддів, співали вони особливо душевно. Приємно вразили гарним національним вбранням, яке вишивали власноруч. Члени журі після тривалих дискусій так і не визначилися, хто з двох названих виконавців кращий, тому розділили між ними перше місце.
Надія Качур з Вінниці з колисковою «Ніченька прийшла» здобула друге місце, а на третьому також вінничани — дует молодого подружжя Емілії та Ігоря Остапенків. Вони зізналися зі сцени, що так само дуетом заколисують свого синочка. Пісню «Спи, дитино, засинай», з якою перемогли на конкурсі, взяли в репертуар неспроста — її найбільше любить слухати їхній малюк.