На ярмарку сільгосппродукції, що відбувся минулої суботи на проспекті Юності у Вінниці, свої вироби пропонували 93 сільгоспвиробники, 70 переробних підприємств, 21 підприємство споживчої кооперації та 38 фермерів. Товар привезли 222 одиницями автотранспорту.

— Вінничани мали можливість придбати продукцію безпосередньо у виробника, — каже директор департаменту адміністративних послуг Вінницької міськради Сергій Кудлаєнко. — Ще одна домовленість стосувалася цінової політики. Йшлося про те, щоб напередодні свята виробники реалізовували продукцію дешевше, ніж зазвичай на ринках. Більшість із них дотрималися таких домовленостей.
У м’ясних рядах найдешевшим було сало — по 8—10 гривень за кілограм. М’ясо йшло по 35—40 гривень. Яйця — по 5,5—6 гривень за десяток.
Загалом до великоднього кошика аграрії та переробники запропонували жителям обласного центру більше ста найменувань різноманітної продукції. Особливий попит мали м’ясо-молочні вироби фермерів. Адже в них продукція з натуральної сировини, при її виробництві не використовують сумнівних добавок, чим грішать деякі з великих переробних підприємств.