Уперше в історії міста Запоріжжя радіостанція «Великий Луг» провела народний рейтинг визнання у професійній сфері. Городяни заповнили близько 50 тисяч анкет, на вулицях було опитано майже 20 тисяч людей. Таким чином визначили 70 прізвищ найпопулярніших людей, котрі своєю працею добилися загального визнання.
За підсумками опитувань підготовлений і вийшов у світ альманах «Гордість Запоріжжя», що був презентований у сесійному залі міської ради. У рамках цього заходу також представлений соціальний проект — книга Наталії Кузьменко «Сказки для маленьких взрослых и больших детей», яку проілюструвала талановита юна художниця, переможниця міжнародних конкурсів, інвалід з дитинства Наталія Скоробогатова.
У залі зібралися практично всі герої, які потрапили на сторінки альманаху. Переможців народного рейтингу тепло привітали міський голова Євген Карташов та голова облради Олександр Нефьодов. Вони відзначили, що видання побачило світ напередодні урочистостей з нагоди 70-річчя утворення Запорізької області та святкування дня міста. Безперечний творчий успіх альманаху полягає в тому, що всі його герої — реальні люди, які живуть поруч з нами і своєю працею, науковими відкриттями, художніми творами та спортивними досягненнями прославили рідне місто.
Номінанти альманаху стали учасниками благодійного проекту. Завдяки їхній підтримці і побачила світ книга «Сказки для маленьких взрослых и больших детей». За свої непересічні малюнки Наталія Скоробогатова отримала в подарунок від Євгена Карташова та Олександра Нефьодова ноутбук і лазерний принтер, а старший тренер Запорізької вищої школи спортивної майстерності, заслужений тренер України та СРСР Євген Чертков вручив дівчинці солідну суму грошей. Незабаром на Наташу чекає ще одна радісна подія — відкриється персональна виставка її малюнків.