У Сумах за підтримки міської влади започатковано нову ініціативу — стати обличчям свого міста пропонують самим сумчанам.
Щоб виграти в конкурсі «Стань обличчям міста» та побачити фото своєї родини на рекламних щитах, треба не так і багато. По-перше, написати історію своєї сімейної династії, додавши кращі знімки з домашнього альбому. По-друге, запропонувати власну ідею для покращення життя сумчан. Причому більше шансів на успіх матимуть не якісь грандіозні, а цілком реальні й прості речі — на зразок оригінального проекту впорядкування прибудинкової території чи організації дитячого дозвілля. Плюс — до конкурсної комісії потрібно надати присвячений рідному місту слоган.
Акція, започаткована благодійним фондом «За чисте місто», триватиме до середини серпня. Після визначення десяти родин переможців і будуть виготовлені бігборди з їхніми портретами — по три рекламоносії на кожну сім’ю, які прикрасять сумські вулиці до Дня міста у вересні. Всі учасники отримають пам’ятні дипломи конкурсу. А сумчан цей соціальний проект, за словами його організаторів, об’єднає навколо позитивної ідеї та змусить замислитись над тим, що сьогодення і майбутнє рідного міста залежить від них самих.