З будь-якої країну світу за допомогою Інтернету тепер можна побачити один з наймальовничіших і найлюдніших куточків Вінниці — сквер Козицького. Там фахівці «Укртелекому» встановили веб-камеру, яка цілодобово транслює події у реальному часі.

— Око веб-камери відскановує площу з семи точок, — каже директор Вінницької філії ВАТ «Укртелеком» Віктор Яблонський. — При цьому картинка збільшується до того масштабу, коли можна розгледіти конкретних людей. Ми хочемо, щоб Вінниця була упізнавана в усьому світі, тому на екрані періодично з’являтиметься один із символів нашого міста — годинникова вежа.
Сквер Козицького — людне місце. Сюди приходять до Меморіалу загиблим героям, завертають весільні кортежі, тут відбуваються різноманітні заходи, завжди багато молоді, гостей міста. Щоб побачити все це, достатньо зайти на сайт www. web. vc. ukrtel. net. Крім того, за словами помічника директора Вінницької філії ВАТ «Укртелеком» Володимира Лосенка, у сквері Козицького одночасно з веб-камерою введено у дію безпроводовий доступ до Інтернету. Зона Wі-Fі охоплює територію фонтана та площу перед вежею і торговим центром.