В Олександрії та Кіровограді попрощалися з двома льотчиками, членами екіпажу збитого вертольота Мі-8, загиблими 29 травня під Слов’янськом Донецької області.

 

 

 

 

 

 

 

Тоді внаслідок обстрілу сепаратистами загинуло 12 людей, серед них — пілоти з Олександрії Сергій Бульдович та Сергій Кравченко. Третій член екіпажу, олександрієць Олександр Макеєнко вижив, проте перебуває в тяжкому стані.

Полковнику Сергію Бульдовичу виповнився 41 рік. Він обіймав посаду заступника командира частини з льотної підготовки. Без батька залишився син — студент Кіровоградської льотної академії.

Старшому бортовому техніку-інструктору капітану Сергію Кравченку було 39 років. Без батька залишилося двоє синів, молодший з яких народився в березні цього року.

Траурна церемонія пройшла на плацу військової частини 2269, в якій служили герої, вранці минулої суботи. Проводити товаришів в останню путь зібрався особовий склад частини та кілька сотень місцевих жителів.

Сергія Кравченка похоронили в Олександрії.

Сергія Бульдовича — поруч з могилою матері на Лелеківському кладовищі в Кіровограді. Його провели в останню путь ще й кіровоградці.

Наказом по Національній гвардії України імена обох військовослужбовців навічно включені до списку військової частини 2269.

Кіровоградська область.

Фото з сайту «Моя Олександрія».