вчинив 24 травня депутат Вінницької міськради Сергій Щетинін, протестуючи проти призначення нового начальника обласної податкової адміністрації Володимира Деця
Після приїзду до Вінниці Голови ДПА України Олександра Киреєва його зустріли пікетувальники шести політичних партій. Після того, як О. Киреєв відмовився взяти у них документи, які, на їхню думку, містять факти зловживань новим податківцем, Сергій Щетинін несподівано схопив 20-літрову каністру з бензином і вилив на себе. Спробу самоспалення Олександр Киреєв назвав намаганням вінницьких олігархів з’ясувати між собою стосунки, що, на його думку, перешкоджає призначенню нового начальника податкової.
Вінниця — один з двох регіонів держави, де досі не вдавалося виконати вказівку Президента — повністю оновити керівний склад податкової служби. О. Киреєв різко критикував діяльність вінницьких податківців. За його словами, Вінниччина — єдина область в державі, де не виконано план надходжень до бюджету податків за підсумками чотирьох місяців нинішнього року.
Сергій Щетинін учора на 15-ту годину перебував удома. Стан його здоров’я не дає змоги зустрітися з журналістами.