Сергій Ястржембський одружується на юній красуні
Кидаючи все нажите і старих дружин, дуже публічні люди Росії одружуються тоді, коли вже і про вічне можна подумати. Сивина в голову, а чорт у бороду не обійшли і колишнього прес-секретаря Бориса Єльцина, добре знайомого українській політичній тусовці Сергія Ястржембського.
Його дружина Настя молодша за свого чоловіка майже на 20 років. Урочисту подію молодята відзначали в розкішному московському ресторані «Савой». Гостей, за світськими мірками, було небагато — осіб 70—80. Молода наречена, що безпосередньо причетна до світу мистецтва, вразила гостей сліпучою красою. Висока блондинка була одягнена в довгу білу сукню, що ефектно облягала її струнку фігуру.
Ястржембський також один із кращих наречених Москви. Крім ефектної зовнішності, володіє п’ятьма іноземними мовами. Серед його захоплень — колекціонування марок з портретами політичних діячів, теніс і гірські лижі. Нещодавно випустив яскравий альбом своїх фотографій.
Для Сергія Ястржембського це вже другий шлюб. Зі своєю нинішньою молодою дружиною він познайомився, за чутками, ще п’ять років тому на одному з модних гірськолижних курортів. Перша дружина високопоставленого кремлівського чиновника Тетяна Вікторівна Ястржембська (у дівоцтві Бічель) очолює Центр сучасної медицини «Медікор». У них ростуть двоє синів — старшому Володимирові нині 18 років, а молодшому Станіславу — 17.
Москва.