Триста тисяч американських доларів, що їх вимагав невідомий — організатор вибухів у вінницьких маршрутках, було зібрано й доставлено на вказане місце. Однак у визначений час за грішми ніхто не прийшов. Про це повідомив на прес-конференції начальник Департаменту карного розшуку МВС України, генерал-майор міліції Володимир Євдокимов.
Зловмисника досі не знайдено, незважаючи на проведені оперативно-розшукові заходи, в яких узяли участь приблизно три тисячі міліціонерів, працівників прокуратури та СБУ трьох областей. Тому генерал не приховує можливості повторення трагедій, що сталися 6 і 20 травня цього року. Вінничан знову закликають бути пильними під час поїздок у маршрутках. Водночас правоохоронці сподіваються на більшу допомогу від мешканців міста: за час розслідування на телефон довіри надійшло лише 20 повідомлень. Нагадаємо: за цінну інформацію обіцяно винагороду — 50 тисяч гривень.
А ще розшукують молодого хлопця, який, на думку оперативників, міг добре запам’ятати обличчя підозрюваного, бо сидів з ним поруч. Юнак віком 15—16 років, зайшовши у маршрутку на залізничному вокзалі, запитував водія, як доїхати до центрального автовокзалу, мав при собі велику спортивну сумку червоного кольору. Фоторобот молодика передано до редакції місцевих газет. Так само, як і фоторобот (третій з початку слідства) підозрюваного. На підставі отриманих даних складено і його психологічний портрет. Це людина з середнім інтелектом, сильним характером, жорстокий цинік із хворобливими амбіціями.
Вінниця.