Минулої суботи донецький аеропорт було окуповано. Довелося навіть відсунути в часі прибуття бакинського рейсу. В ролі «терористки» виступала нова зірка донбаської естради із загадковими ініціалами S. D.

Інтригували нас довго. Спочатку кліпом на Першому національному, потім іменем виконавиці та її батьками. Про своє особитсте життя дівчина розповідати відмовилася. На прес-конференції з приводу запуску першого сольного альбому під назвою «Тільки любов» винуватиця урочистостей (на які запросили й київську пресу) зізналася, що навчається в одинадцятому класі. Причому йде на золоту медаль. Співає дівчина із загадковими ініціалами, за словами її продюсера Олександра Сірого, під його чуйним керівництвом з 14 років. Олександр побачив майбутню протеже на святковому вечорі в одному з банків. Як він зізнався, його вразила юна леді, яка вискочила з залу і почала співати і танцювати босоніж з виступаючим там циганським хором.

Більше, власне, жодних «зіркових» подробиць нам повідомлено не було. Інтрига — велика сила в шоу-бізнесі, після грошей, звичайно.

Того вечора місцевий аеропорт було поділено на дві частини: на першому поверсі під величезними моніторами тривала молодіжна дискотека, а на другому, очевидно, в залі очікувань — S. D. презентувала свою шоу-програму з чудовим світлом та балетом. За зовнішнім іміджем донецька поп-діва дуже нагадувала Алсу: худорлява статура, чорне довге волосся. Чи зможе одинадцятикласниця з Донецька і ті, хто їй допомагає на нелегкому творчому шляху, здобути таку популярність, як Алсу, покаже час. Але вже нині відчувається розмах. Аеропорт звільнили далеко після опівночі.