Сотні людей провели в останню путь бійця Нацгвардії з вінницької військової частини №3008 29-річного Сергія Павлюка. Він вижив на передовій під час двох ротацій, а загинув в аварії, повертаючись додому на демобілізацію.
— Нацгвардійці поверталися із зони АТО колоною із сорока одиниць автотранспорту — в автомобілях і автобусах. «Сергій їхав в автобусі, який ішов сімнадцятим у колоні, — розповідає начальник штабу частини Віталій Степанисько. — Біля Пирятина Полтавської області водій іномарки «Фольксваген», грубо порушивши правила, намагався вклинитися в колону військового транспорту. Сталося зіткнення з автобусом, він ударився у рефрижератор, водій якого зупинив транспортний засіб також з порушенням правил. Під час зіткнення один боєць загинув на місці, ще четверо отримали травми.
Побратими Сергія розповіли, що він побував у багатьох гарячих точках, отримав поранення на 32-му блокпості, після лікування знову повернувся у зону бойових дій. З нетерпінням чекав зустрічі з дружиною і немовлям — чотири місяці тому у пари народилася перша дитина. За п’ять хвилин до аварії Павлюк попросив бійця, який сидів поруч з водієм на передньому сидінні, помінятися місцями. Той погодився і перейшов на місце Сергія усередині салону.

Вінницька область.