Шістдесят святкових листівок для жінок, які нині перебувають у зоні АТО, підготували вихованці Вінницького центру соціально-психологічної реабілітації. Волонтери доправлять їх медикам 59-го військово-мобільного госпіталю, що дислокується на Луганщині.


Вітальні листівки особливі тим, що їх готували діти, більшість з яких позбавлені батьківського піклування. До глибини душі хвилюють написані ними слова. «Бажаю вам якнайшвидше повернутися додому й обійняти своїх дітей, вони вас, напевне, дуже чекають», — написав один з хлопчиків.


— У складі 59-го мобільного шпиталю немало жінок, — каже голова координаційної ради громадських організацій та волонтерів при Вінницькому військово-медичному центрі Міноборони України Олена Верлан. — Це і лікарі, і медсестри.


— Для наших вихованців це корисне заняття з арт-терапії і гарний патріотичний урок, — каже психолог центру соціально-психологічної реабілітації Наталя Суворова. — Раніше вони плели теплі шкарпетки для наших захисників, готували листівки до новорічно-різдвяних свят. Нинішню акцію запропонували члени підліткових клубів «Універ», і ми охоче взялися за справу.


Крім коробки з листівками, до святкового столу військовим медикам доправлять ще й ласощі.


Вінницька область.