На Вінниччину 5 травня доставили тіло ще одного загиблого в АТО бійця -- 32-річний Сергій ЗАВАЛА потрапив під мінометний обстріл.

 

Він ніс службу на опорному пункті між Пісками і Красногорівкою Донецької області. За інформацією його побратимів, група бійців вийшла з укриття в той момент, коли навкруг було тихо і, здавалося, ніщо не віщувало біди. Мінометний обстріл позицій розпочався раптово. Сергій загинув одразу внаслідок міновибухової травми. Осколки потрапили в грудну клітину бійця.

 

У зону АТО Сергія Завалу мобілізували у серпні 2015-го. Рідні кажуть, що він сподівався повернутися додому у свій день народження -- 13 серпня. Саме в цей день мав намір відзначити в родинному колі, як він казав, свої дві "трійки". Велика родина бійця у горі. Оплакують загиблого батьки, сестра, два брати, дружина. Без тата залишилася маленька донечка.

 

Поховають мужнього захисника країни у його рідному селі Вінницькі Хутори, що неподалік від обласного центру. Він став 160-м бійцем з Вінниччини, які віддали своє життя за незалежність рідної землі у боях з російсько-терористичними військами на Донбасі.

 

Віктор СКРИПНИК.

 

Вінницька область.

 

Голос України