Тільки одна людина із п'яти залишилася жива внаслідок аварії у Вінниці, що сталася вранці 29 травня. 21-річну дівчину з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Двоє 29-річних чоловіків, один з яких був за кермом, і дві 23-річні дівчини від отриманих травм померли на місці пригоди до приїзду бригади "швидкої".

 

За інформацією керівника відділу комунікацій Вінницької обласної поліції Анни ОЛІЙНИК, автомобіль марки "БМВ-525" під час руху зачепив іншу автівку-таксі "ВАЗ-21015" і на швидкості в'їхав у магазин. Аварія сталася рано-вранці, тому в магазині нікого не було, як і перехожих на тротуарі. В автомобілі перебували водій і четверо пасажирів. Співрозмовниця уточнила, що двоє з них, 23-річні дівчата, працювали в правоохоронних органах, одна слідчим, інша експертом. Водій іншої автівки не постраждав.

 

-- Аналіз крові на перевірку наявності алкоголю в організмі взяли навіть у загиблого водія, а також у таксиста, -- уточнила Анна Олійник. -- Кримінальне провадження відкрито за статтею Кримінального кодексу України "Порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілих".

 

Напередодні, 28 травня, у Жмеринці під колесами автівки, за кермом якої перебував колишній начальник ДАІ області, загинула 11-річна дівчинка. У той само день водії скоїли наїзд із смертельними наслідками в райцентрах Липовець та Гайсин.

 

Віктор СКРИПНИК.

 

Вінницька область.

 

Голос України