У Запорізькій області за останню добу сталося відразу кілька серйозних пригод з дітьми. Зокрема, у Бердянську після хатньої сварки до лікарні доправили з ножовими пораненнями 43-річного чоловіка. Отримавши повідомлення лікарів, поліція відразу виїхала за вказаною адресою на вулиці Кармелюка.

 

З'ясувалося, що поранень завдав 16-річний син дружини потерпілого. Ось що вказано в офіційному протоколі: "Чоловік часто випивав, сварився зі своєю дружиною і 16-річним сином жінки, який ставав на захист своєї матері. Потерпілий навіть бив обох. Але під час останньої сварки хлопець схопився за ніж і кілька разів ударив свого вітчима в район тулуба". Підлітка затримано, і зважаючи на тяжку статтю Кримінального кодексу (замах на навмисне вбивство), йому тепер загрожує до 15 років ув'язнення.

 

Тим часом у Шевченківському районі Запоріжжя двоє неповнолітніх бавилися на руїнах споруди поблизу свого двору. Раптом вони впали вниз і опинилися на дні чотириметрового колодязя. На цьому ігри закінчилися, і довелося голосно гукати на допомогу. На щастя, перехожі їх почули і викликали рятувальників. Ті прибули швидко і визволили бранців з підземного "полону". Від тяжких травм хлопців врятувало лише те, що дно колодязя було закидане сміттям та гілками дерев...

 

Леонід СОСНИЦЬКИЙ.

 

Запоріжжя.

 

Голос України