Завдяки народному депутату, керівнику Донецької територіальної організації партії «БПП «Солідарність» Артуру Герасимову 10-та окрема гірсько-штурмова бригада стане швидшою та мобільнішою. 

Народний депутат України Артур Герасимов і командир 10-ї гірсько-штурмової бригади ЗСУ Василь Зубанич з сертифікатом на техніку.

Фото з сайту http://solydarnist.org

Під час останньої поїздки на Донеччину Артур Герасимов передав сертифікат на придбання фронтального навантажувача для транспортування боєприпасів та інших матеріально-технічних засобів, а також сучасну оргтехніку для обробки даних аеророзвідки та створення програмного забезпечення.

«Від обіцянок — до справи. Від паперу — до техніки. Приємно, коли слова не розходяться з ділом та не виявляються пустим звуком. Щиро дякуємо Артуру Герасимову за допомогу бригаді», — зазначили бійці.

Варто зауважити, що допомога українській армії для «Солідарності» Донеччини є пріоритетним завданням: на постійній основі партійці передають гуманітарну допомогу військовослужбовцям різних підрозділів, повідомляє прес-служба партії.