У Сумах поліцейські ледве умовили 34-річного чоловіка не стрибати із 30-метрової труби. Він погрожував скоїти самогубство, якщо не одержить від адміністрації підприємства заборговану зарплату.
Джерело у Сумському машинобудівному науково-виробничому об’єднанні повідомило кореспондентові «Голосу України», що чоловік влаштувався на роботу лише два місяці тому. Тим часом зарплату на підприємстві затримують уже на півроку, тож вкорочувати віку через якийсь двомісячний борг, мабуть, не варто...

Нагадаємо, що два роки тому в об’єднанні вже траплявся аналогічний випадок, про який розповідав «Голос України». Тоді інший робітник також видерся на ту саму трубу (на знімку) і мало не стрибнув з такої ж висоти. Заборговану зарплату йому одразу віддали. Вочевидь, подвиг того «переможця» і надихнув його нинішнього послідовника. Але за два роки ситуація докорінно змінилась. Станом на сьогодні в об’єднанні завинили працівникам вже понад 100 млн грн. Це — більш як 70% сукупного боргу із зарплати, накопиченого на Сумщині. Скільком потрібно вилізти на трубу, щоб ліквідувати таку недоїмку в кишенях працівників?

Сумська область.

Фото надано ГУ Нацполіції в Сумській області.