Молодіжна делегація у складі школярів з Луганщини, а також їхніх однолітків із Львівської та Волинської областей побувала в Підкарпатському воєводстві Республіки Польща. 
Подорож організовано в рамках Літньої академії молоді Програмою транскордонного співробітництва Польща — Білорусь — Україна 2014—2020 рр. за сприяння Львівської обласної ради та Асоціації «Єврорегіон Карпати — Україна».
Перший день перебування української делегації у Літній академії розпочався поїздкою до села Полянчика та найбільшого водосховища Польщі озера Соліна, де на них чекали круїз та прогулянка по греблі, довжина якої становить 664 метри, а висота — 82 метри. В селі Мичковце діти відвідали Біблійний сад, парк дерев’яних скульптур та звіринець, а ввечері взяли участь у тематичному заході. Наступні дні були також насиченими екскурсіями, розвагами та цікавими знайомствами. Зокрема, в рамках Літньої академії посланці України мали змогу поспілкувались з однолітками з Білорусі. В останній день організатори Програми транскордонного співробітництва підбили підсумки відпочинку та нагородили усіх дітей за активність.

Луганська область.