На Луганщину прибула делегація на чолі з заступником голови Представництва Європейського Союзу в Україні Аннікою Вайдеман. Метою візиту стало проведення на Луганщині інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». 
Протягом кількох днів для представників неурядових організацій, журналістів та учнівської молоді буде організовано низку навчальних заходів, спрямованих на сферу освіти, культури, спорту, малого та середнього бізнесу.
Під час зустрічі з керівництвом області сторони обговорили загальну соціально-економічну ситуацію в регіоні, процес децентралізації, питання щодо внутрішньо переміщених осіб, а також шляхи співпраці між Луганською областю та Представництвом ЄС. Анніка Вайдеман розповіла про пріоритетні напрями співпраці Євросоюзу та України, наголосивши на важливості реалізації Угоди про асоціацію, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин з ЄС. Крім цього, для представників структурних підрозділів облдержадміністрації презентовано європейські програми для України.

Луганська область.

На знімку: під час зустрічі в ОДА.

Фото прес-служби Луганської ОДА-облВЦА.