Більш як 70 дорослих і 20 дітей зазнали переломів і травм на вулицях обласного центру внаслідок падіння на слизьких тротуарах. Синоптики прогнозують, що туман і мряка протримаються ще й у середу та четвер. За таких погодних умов навіть за нульової температури дороги покриваються льодом.

Посадовці області й обласного центру заявляють, що дорожники та комунальні служби протидіють виклику природи. За словами начальника управління дорожнього господарства Олега Бабія, на дороги місцевого значення висипано 350 тонн піщано-сольової суміші. Міський голова Вінниці Сергій Моргунов написав на своїй сторінці у Фейсбуці, що спецтехніка виходить на вулиці міста з третьої години ночі, аби забезпечити нормальну роботу громадського транспорту. Сумішшю обробляли й прибудинкові території. Керівник міської громади також визнав, що не скрізь комунальники впоралися із завданням. Непросто охопити одночасно всю територію міста.

— Служби чергуватимуть й уночі, у разі потреби збільшимо кількість техніки та людей, — запевнив керівник міської громади Сергій Моргунов.