До проекту розвитку інновацій міжнародного рівня будуть залучені студенти Національного університету «Львівська політехніка» та регіональна влада.

Спільні проекти за підтримки ОДА та міської ради із залученням фінансових можливостей компаній Ізраїлю впроваджуватимуть на базі нещодавно створеного наукового парку SID City.

«У Львівській політехніці ми побачили потенціал розвитку ІТ-технологій. Ми сподіваємося, що підписання проекту приведе до плідної співпраці - і це лише перший крок», - заявив під час онлайн-зв’язку посол Ізраїлю в Україні Джоел Ліон.

Заступник голови ОДА Іван Собко вважає, що підписання меморандуму стане важливим кроком для розвитку науки та обміну досвідом.

Облдержадміністрація готова фінансово та методично допомогти в реалізації спільних проектів. У Львові зосереджена велика кількість науковців, а молодь активно навчається і здобуває освіту, часто проходить стажування за кордоном, що сприяє впровадженню в життя кращих практик.

Меморандум передбачає створення спільних проектів та підтримку інноваційних фірм, проведення тренінгів, досліджень та семінарів, обмін досвідом та інформацією з питань розвитку стартапів та залучення інвестицій.

Львів.