Ознайомитися з перебігом виконання робіт прибули голова ОДА Віталій Боговін (на знімку крайній ліворуч) і народний депутат від партії «Слуга народу» Павло Мельник (на знімку у центрі).

У селі Болгарка Приморського району триває будівництво амбулаторії групової практики. Тут надаватимуть населенню послуги з первинної медико-санітарної допомоги, у тому числі невідкладної. Прийом здійснюватиметься і в амбулаторії, і вдома за викликом, або з метою профілактики. Голову області вразила вартість виконуваних робіт. «Прошу звернути увагу на ціну, за якою підрядник виконує роботи. Ми всі чоловіки, всі робили ремонти, будували — хіба ми робили це за тисячу доларів за квадратний метр? Те, що будуються по області амбулаторії, — це дуже добре, але щоб жодної копійки не пройшло повз. Перевірятимемо цю ціну», — зазначив він.

Гості також відвідали ЦРЛ і ЦПМСД у Приморську, де проводиться термомодернізація будівель, і будинок, який реконструюється під сімейний гуртожиток. Як розповів голова Приморської РДА Артем Попов, ці об’єкти реконструюються за кошти Європейського інвестиційного банку. Народний депутат Павло Мельник вручив районній лікарні сертифікат на 96 тисяч гривень для придбання двох переносних кисневих установок.

Фото прес-служби Запорізької ОДА.